Aandacht voor advies

Online aangiftesoftware en vakkennis voor de fiscale aangifte- en adviespraktijk

  • "Door middel van de koppeling van de kennisbank FiscaalTotaal in de aangiftesoftware van Nextens, kunnen wij onze klanten meer toekomstgericht sturen. FiscaalTotaal heeft bijvoorbeeld mooie rekentools. Het is een kwestie van invullen en met de uitkomst kun je je klant al benaderen."

    Gert Verseput Verseput administratie & belastingadviseurs
  • "Een groot pluspunt van Nextens is dat het klantdossier gewoon in het pakket zit, waarvoor je niet apart hoeft te betalen. Daarnaast is de koppeling met de fiscale kennisbank FiscaalTotaal ook fijn. Als je iets wilt opzoeken, dan kun je vanuit Nextens doorklikken naar FiscaalTotaal en vind je heel snel dat wat je nodig hebt"

    Lex Ordelman Ordelman administratie

VERSNEL UW AANGIFTEPROCES

Maak gebruik van slimme koppelingen met uw CRM-, boekhoud- of rapportagesoftware. Samen met de gebruiksvriendelijke interface kunt u snel en adequaat uw aangiftes verwerken.

Onderbouw uw advies met de meest complete fiscale kennisbank

De fiscale kennisbank FiscaalTotaal is volledig geïntegreerd in de aangiftesoftware van Nextens. Zo heeft u tijdens iedere stap in het aangifteproces toegang tot actuele fiscale en financiële vakinformatie.


Gebruik big data om beter te adviseren

Nextens biedt uitgebreide mogelijkheden om analyses te maken op basis van de aangiftegegevens van uw klanten. In combinatie met de data analytics dashboards beschikt u over krachtige tools om uw clienten op maat van fiscaal advies te voorzien.
BeheerderHome