Aan de slag met Nextens Naslag

Instructievideo's voor zelfstudie

Welkom bij Nextens Naslag

In een steeds complexer wordende wereld groeit de behoefte aan maatwerk bij de aangifte. Een uitgelezen kans om als fiscaal intermediair proactief uw toegevoegde waarde te bewijzen. Zo kwamen wij op het idee onze FiscaalTotaal kennisbank (onder de nieuwe naam Nextens Naslag) te integreren binnen de Nextens aangiftesoftware.

Maatwerk vanuit de aangifte: uw klanten adviseren was nog nooit zo eenvoudig

Via Nextens Naslag hebben u en uw medewerkers direct vanuit de aangifte toegang tot de actuele en accurate fiscale kennis binnen de complete fiscale thema’s van Nextens. U hoeft niet langer op zoek naar aanvullende informatie of externe expertise in te huren om de aangifte voor uw cliënt te optimaliseren.

 

Een uiterst efficient en effectief werkproces

Meest in het oog springend is dat u als gebruiker niet langer een aangifte hoeft te verlaten om fiscale kennis te raadplegen of een rekentool te gebruiken. De integratie van onze kennisbank binnen de aangiftesoftware kent nog twee belangrijke effecten die de kwaliteit van uw organisatie vergroten: 1) uniformiteit in werkproces en 2) consistentie in parate kennis van u en uw medewerkers.

 

Aan de slag met Naslag

Op deze pagina hebben wij een digitale training voor u klaargezet. Aan de hand van een aantal instructievideo’s laten wij zien wat er allemaal nieuw is binnen Nextens!


Introductie Nextens Naslag: Tools

Met Nextens Naslag heeft u alle fiscale kennis en tools direct beschikbaar in uw aangiftesoftware. Deze nieuwe tools bieden u veel mogelijkheden bij het adviseren van uw klanten. In deze introductie video kijken wij naar de veranderingen binnen Nextens. 

[3 minuten]


Nextens Naslag: Integratie van fiscale kennis

De unieke fiscale inhoud van FiscaalTotaal krijgt een plekje binnen Nextens. Met deze integratie zorgen wij voor betere zoekresultaten, duidelijke informatie en efficiëntie tijdens uw werkproces. In deze video laat trainer Ingrid Storm zien hoe gemakkelijk u kunt zoeken naar de juiste kennis binnen uw Nextens omgeving. 

[4 minuten]


Aan de slag met Naslag: Invulhulp

In deze instructievideo gebruiken wij de Invulhulp. Een nieuwe tool die u voorziet van de juiste kennis op de juiste plek.  Nextens trainer Ingrid Storm laat u aan de hand van een aantal voorbeelden kort zien hoe u snel en gemakkelijk gebruik kunt maken van de Nextens Invulhulp.

[2 minuten] 


Aan de slag met Naslag: Adviesbrieven en Adviessignalen

In deze instructievideo gebruiken we de tools van Nextens Naslag om een specifieke klantvraag te beantwoorden. Door de Adviessignalen te combineren met de nieuwe Adviesbrieven kan Ingrid Storm een fictieve klant helpen met het toepassen van middeling. 

[5 minuten] 


Aan de slag met Naslag: Checklists

In deze korte instructievideo maken wij gebruik van de Checklists. Ingrid Storm, online trainer, laat u snel zien hoe gemakkelijk het is om te zoeken naar de juiste Checklist en hoe u deze kunt toepassen. Deze handige checklists kunt u gebruiken om uw klanten snel te informeren of u kunt ze intern toepassen om een uniforme werkwijze te hanteren bij een casus.

[2 minuten] 


Aan de slag met Naslag: Rekentools

Met de nieuwe Rekentools van Nextens kunt u heel gemakkelijk fiscale berekeningen maken voor uw klant. In deze video laat trainer Ingrid Storm u zien hoe gemakkelijk dat is; voor een fictieve klant maken wij in een paar minuten een schenkingsplan! Bekijk de video om te zien hoe u optimaal gebruik kunt maken van de nieuwe Tools in Nextens. 

[5 minuten] 


Persoonlijke training nodig?

Voor klanten bieden wij geheel kosteloos een persoonlijke training aan. Laat uw gegevens achter en onze trainers nemen contact met u op om de training sessie in te plannen. Wij kijken graag met u mee en er is ruimte voor al uw vragen! 

Rron NushiAan de slag met Naslag