De Nextens Summer School! 

Met de Nextens Summer School leert u, aan de hand van een reeks informatieve webinars en filmpjes, hoe u Nextens en FiscaalTotaal effectief kunt combineren. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten te vinden in de Summer School Leeromgeving!

De Nextens Summer School loopt tot eind augustus en bestaat uit een aantal korte instructie video’s en een webinar! We sluiten af met een korte examen voor alle studenten. In totaal bent u ongeveer twee uur bezig met de Summer School. 

Contact

Bij vragen, en voor het inleveren van de opdrachten, kunt u altijd mailen naar: summerschool@nextens.nl. Het ‘Summer School’ team zal dagelijks dit e-mailadres in de gaten houden en uw vragen beantwoorden! 

Wij wensen u alvast veel succes en plezier!

Aanmelden Nextens Summer School

U kunt zich hier aanmelden voor de Nextens Summer School!
  • U kunt tijdelijk kosteloos gebruik maken van FiscaalTotaal als Nextens gebruiker! Neem contact op met uw accountmanager om uw gratis periode te activeren!
  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en haar producten en diensten. We sturen u e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze Nextens* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Indien u geen e-mails van Nextens wenst te ontvangen vink dan de “opt out” box aan. Wij zullen uw gewijzigde voorkeur dan verwerken. * Nextens is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.
Rron NushiAanmelden Nextens Summer School