Nextens: online aangiftesoftware een vakkennis voor de fiscale aangifte- en adviespraktijk

De unieke kracht van Nextens ligt in de combinatie van vakkennis en data. Door de gegevens in de aangiftesoftware en de informatie in FiscaalTotaal aan elkaar te koppelen zorgen wij ervoor dat u niet alleen efficiënter en sneller kunt werken, maar ook een geweldige service kunt leveren aan uw klanten Met Nextens bent u perfect aangesloten: aangesloten op kennis, op uw andere softwarepakketten en op de wensen van uw klant.


Aansluiting op kennis

Door de slimme koppeling tussen de kennisbank FiscaalTotaal en de online aangiftesoftware biedt het Nextens Helpcentrum u op de juiste plek relevante achtergrondinformatie over de aangifte. Klik direct door naar relevante almanakken, fiscaal nieuws en themadossiers.

Lees hier meer over de koppeling met de kennisbank FiscaalTotaal>>

Aangiftesoftware en kennisbank

Aansluiting op uw andere softwarepakketten

Nextens koppelt met een groot aantal boekhoud-, rapportage en andere softwarepakketten. Zo werkt u met de pakketten die u het prettigst vindt. Dubbel typ-werk is niet meer nodig.

Lees hier over alle koppelingen met Nextens >>

Koppeling met andere pakketten

Aansluiting op uw klant

Nextens helpt u bij het identificeren van advieskansen door slim om te gaan met data. Bijvoorbeeld door de Query Tool die vanuit adviesthema’s in FiscaalTotaal selecties kan maken van uw klanten voor wie het advies relevant is.

Koppeling met andere pakketten
Loran GailliaertAansluiting