Accountmanager Online Sales

Vacaturenummer: REE009HB

Your Profile
Je hebt een passie voor sales en bent in staat om prospects, klanten en collega’s te enthousiasmeren voor onze online producten. Je bent in staat om vertrouwen te winnen en je kunt met jouw doelgroep meepraten over hun vakgebied en traceert daarin ook kansen voor productontwikkeling. Je bent pro-actief, targetdriven, competitief, maar ook een teamplayer en je hebt veel discipline. Je houdt van het genereren van new business en je wilt jezelf continu verbeteren om door te groeien. Jij weet dit alles om te zetten in resultaat en zoekt een omgeving die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen!

Wat je verder meebrengt:
– Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;

– Een passie voor sales;
– Aantoonbare resultaten in sales;
– Ervaring met telefonische acquisitie is een pré.

Your Responsibility
Een enthousiaste Accountmanager die in staat is om op niveau contact te hebben. Je specialiseert je in het verkopen van onze producten bij administratie-/accountantskantoren. Je hebt een passie voor sales en gaat hen complexe online content verkopen via een inspirerende presentatie, juist advies en een passend aanbod.

In deze functie ligt je focus volledig op het binnenhalen van new business. Vanuit ons kantoor in Amsterdam geef jij online demonstraties aan de klanten in jouw eigen regio en sluit je jouw deals.
Je werkt met een jaarplanning, een CRM-systeem (Salesforce) en een consequente rapportage. Je levert input aan het Head of Sales voor de verbetering van verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit.

Our Business
RBI is een wereldwijd bedrijf dat essentiële informatie-, analyse- en gegevensoplossingen biedt aan onze klanten over de hele wereld. We hebben kantoren in o.a. Londen, Amsterdam, New York, Chicago, Parijs, Shanghai, Dubai en Singapore.

We zijn een B2B technologiebedrijf met een sterke focus op innovatie en data-analyse en we werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien, dus we zijn op zoek naar mensen die ook willen groeien. We staan nooit stil.

RBI maakt deel uit van RELX Group, een FTSE-100-bedrijf en een toonaangevende leverancier van informatie en analyses voor een groot aantal sectoren met meer dan 28.000 werknemers in meer dan 30 landen en opbrengsten die 10 miljard dollar naderen

Are you interested?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart Keijzer, Head of Sales, bart.keijzer@reedbusiness.com, telefoonnummer: +31 06 – 10725215.

Een pre-employment screening en online assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Locatie & adres

Amsterdam

Reed Business bv

Radarweg 29
1043 NX Amsterdam
Routebeschrijving

Nextens is onderdeel van Reed Business Information

Accountant, HR manager of jurist… Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van Reed Business Information. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen.

Adela KuzeljAccountmanager Online Sales