Content Coördinator Fiscaal

Vacaturenummer: REE009MG

Your Profile
Meerdere taken tegelijk is voor jou geen probleem en je kunt goed prioriteren. Je bent dan ook gestructureerd, werkt graag planmatig en presteert goed onder druk. Je vindt het leuk om achter alle partijen aan te gaan om de content tijdig en op het juiste niveau binnen te krijgen. Verder ben je een netwerker die sociaalvaardig is. Je vindt het een uitdaging om verschillende partijen te enthousiasmeren en je bent communicatief sterk. Je hebt ruime kennis van nieuwe media en de toepassing daarvan. Daarnaast ben je zelfstandig, analytisch, oplossingsgericht en een teamplayer. Je bent commercieel ingesteld en denkt samen met collega’s van verschillende disciplines (Marketing, Sales, IT en UX) graag mee over nieuwe innovatieve online (content)oplossingen

Wat je verder meebrengt:

  • Afgeronde fiscale of juridische opleiding op HBO of WO niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van nieuwe media en digitale kennisproducten
  • Ervaring met auteursmanagement is een pré
  • Affiniteit met redactionele werkzaamheden

Your Responsibility
Ben jij een enthousiaste fiscalist of jurist die zijn/haar inhoudelijke kennis wil inzetten om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten? Lijkt het je leuk om je te verdiepen in innovatieve digitale oplossingen die het werk van onze fiscale doelgroep efficiënter en makkelijker maakt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Content Coördinator Fiscaal ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoudelijke doorontwikkeling van de content in onze fiscale producten. Als er nieuwe producten of onderdelen in een bestaand product worden ontwikkeld, verwachten we dat je een goed doordacht contentplan kunt schrijven. Daarnaast zorg je ervoor dat de content in de producten altijd actueel, volledig en betrouwbaar is. Je fungeert als de spin-in-het-web tussen redactie, auteurs, freelancers, (interne) IT partijen, marketing & sales, uitgevers en andere partijen die een rol spelen bij het realiseren van online-content. Met jouw fiscale en juridische kennis ben je een volwaardig sparringspartner voor onze externe auteurs en redactieleden en zorg je ervoor dat ze binnen de planning kwalitatief goede content aanleveren. Je bent dus goed in auteursmanagement en stelt de behoefte van de gebruiker voorop.

Our Business
RBI is een wereldwijd bedrijf dat essentiële informatie-, analyse- en gegevensoplossingen biedt aan onze klanten over de hele wereld. We hebben kantoren in o.a. Londen, Amsterdam, New York, Chicago, Parijs, Shanghai, Dubai en Singapore.

We zijn een B2B technologiebedrijf met een sterke focus op innovatie en data-analyse en we werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien.

RBI maakt deel uit van RELX Group, een FTSE-100-bedrijf en een toonaangevende leverancier van informatie en analyses voor een groot aantal sectoren met meer dan 28.000 werknemers in meer dan 30 landen en opbrengsten die 10 miljard dollar naderen.

Het onderdeel Fiscaal van Reed Business Information concentreert zich op het ontwikkelen van innovatieve tools en content die onze klanten helpen hun werkproces te verbeteren en de juiste beslissingen te nemen waardoor ze succesvoller zijn. Alle producten hebben een sterke positie in hun markt.

What we offer

  • Een uitdagende baan in een professionele, internationaal georiënteerde organisatie.
  • Een leuk team met collega’s die samen de mooiste producten voor onze klanten willen maken.
  • Als toonaangevende aanbieder van digitale informatieproducten bieden we vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand, winstdeling, en twee dagen per jaar om te besteden aan vrijwilligerswerk.
  • Je krijgt bij Reed Business een persoonlijk ontwikkelplan dat de leidraad vormt voor jouw carrière en (doorgroei)mogelijkheden.

Are you interested?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nastasia Jobben, Product Manager, nastasia.jobben@reedbusiness.com,

T +31 (0) 6 51 04 65 99.

Een pre-employment screening en online assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Locatie & adres

Amsterdam

Reed Business bv

Radarweg 29
1043 NX Amsterdam
Routebeschrijving

Nextens is onderdeel van Reed Business Information

Accountant, HR manager of jurist… Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van Reed Business Information. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen.

Adela KuzeljContent Coördinator Fiscaal