THEMA

CORONA

Op deze pagina staan de laatste ontwikkelingen over de fiscale gevolgen van Corona, en deels ook economische gevolgen. Zo kunt u uw klant goed blijven adviseren.

Thuiswerken en WKR in 2021

Corona beheerst ons leven op dit moment. Voor velen is thuiswerken de norm geworden. Het thuiswerken bespaart reiskosten en reistijd, is minder milieubelastend, maar brengt ook kosten met zich mee die normaliter voor rekening van de werkgever komen.

Waarschuwing fiscus: vraag op tijd uitstel aan

De Belastingdienst heeft zo'n 60.000 ondernemers een brief gestuurd met het dringende verzoek om uitstel van betaling voor belastingen aan te vragen. Bedrijven die vanwege de coronapandemie hun belastingen niet kunnen betalen kunnen de fiscus tot 30 ...

Zonde als je geen TONK aanvraagt

Het ministerie van Sociale Zaken roept mensen op een beroep te doen op de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijk Kosten (TONK). Nog maar weinig mensen maken van de coronaregeling gebruik.

Sylvester Schenk en Marijke Vervoort geven tips over aangifteperiode

2020 was een gek jaar. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar welke effecten heeft dit op de aangifteperiode? Waar moeten belastingadviseurs rekening mee houden?
Liselot PuimanCorona