Vraag gratis een online demonstratie aan

Bekijk de fiscale software of kennisbank live met ondersteuning van één van onze Nextens experts

Vul uw gegevens in en een van onze experts neemt telefonisch contact met u op om via teamviewer op uw eigen computer alles van de gewenste Nextens producten te laten zien.

In 15 tot 30 minuten heeft u antwoord op al uw vragen.
De demonstratie is geheel vrijblijvend.

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze Nextens* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van Nextens ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * Nextens is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.

Extra informatie

  • Een van onze experts neemt telefonisch contact met u op en laat u via teamviewer op uw eigen computer alles van Nextens zien
  • In 15 tot 30 minuten antwoord op al uw vragen
  • Geen aankoopverplichting
  • Na aanmelding wordt u binnen 2 werkdagen gebeld om de afspraak in te plannen

Wilt u de kennisbank of aangifte-software van Nextens liever zelf uitproberen? Wij bieden ook vrijblijvend een gratis proefabonnement.

Direct contact? Wij zijn elke werkdag te bereiken van 8:30 tot 17:30 uur op
020 – 515 9515

Vragen met een * zijn verplicht.

Loran GailliaertOnline demonstratie