Slimme koppeling

De integratie tussen de Nextens aangiftesoftware en de kennisbank FiscaalTotaal

Direct relevante vakkennis bij de aangifte met het Nextens Helpcentrum

Door de slimme koppeling tussen Nextens aangiftesoftware en FiscaalTotaal hoeft u niet meer zelf top zoek te gaan naar relevante informatie bij de aangifte waarin u bezig bent. In het Nextens helpcentrum vindt u direct in de aangiftepagina links alle relevante informatie uit de almanakken, fiscaal nieuws en andere onderdelen uit FiscaalTotaal zoals de themadossiers. Deze informatie helpt u om de aangifte efficiënt en correct af te handelen.


De Analysetool

Wilt u weten wie van uw klanten een eigen woning heeft of wat de waarde van de aandelen in box 3 zijn? Zou u graag een selectie maken op basis van de hoogte van de winst of de niet-aftrekbare rente? Met de Analysetool maakt u met een paar klikken een selectie van de klanten die u wilt benaderen rondom een bepaald fiscaal onderwerp.

Daarnaast kunt u vanuit de kennisbank FiscaalTotaal met één druk op de knop een lijst maken van alle relevante klanten bij een adviesthema, een commentaar op een wetsartikel, jurisprudentie en bij belangrijke nieuwsitems. Zo heeft u direct een overzicht van uw klanten in de Nextens aangiftesoftware die geraakt kunnen worden door een wijziging in fiscale regelgeving.


De koppeling in de praktijk: casestudy

Door de inhoud van Fiscaaltotaal slim te koppelen aan de aangiftesoftware helpt Nextens de fiscaal adviseur de aangifte snel en correct af te handelen en eenvoudig advieskansen te creëren. Lees in deze casestudy over hoe de koppeling Verseput Administratie & Belastingadviseurs heeft geholpen de klanten proactiever te benaderen en zo een groter klantenbestand op te bouwen.

Naar de casestudy

Probeer de slimme koppeling

Loran GailliaertIntegratie aangiftesoftware en FiscaalTotaal