IB Almanak 2020

Actuele handleiding voor de aangifte Inkomstenbelasting en premieheffing

Inkomstenbelasting Almanak

Deel 1 en 2. Een compleet IB-pakket

De IB Almanak is al jaren een vertrouwde uitgave voor de (belasting)adviseur, ondernemer en andere (professionele) gebruikers. De almanak geeft houvast aan deze gebruikers. Dat geldt als zij op voordelige en verantwoorde wijze zelf aangifte inkomstenbelasting 2019 willen doen of als zij voor anderen deze aangifte willen verzorgen.

Naast een complete en actuele handleiding voor de aangifte inkomstenbelasting, premiehef­fing én extra informatie over de elektro­nische winstaangifte, is in de IB Almanak ook informatie opgenomen die specifiek de relaties tussen de (belasting)adviseur en de fiscus en tussen de (belasting)adviseur en zijn cliënt behandelt. Hierbij wordt aandacht geschonken aan bijvoorbeeld de uitstelrege­ling, schatting belastbaar inkomen, bewaar­plicht, elektronische handtekening en de wetgeving ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.

Bovendien zijn in de IB Almanak alle relevante wettek­sten en besluiten opgenomen. De IB Almanak is hiermee een onmisbaar naslag­werk voor de professional.

De verschijningsdatum van de deel 1 van de IB Almanak is januari 2020. Deel 2 komt in maart 2020 uit. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de Almanak automatisch (in 2 delen) zodra hij verschenen is. Dit is ook het moment dat u de online versie op FiscaalTotaal kunt gebruiken.

De IB Almanak 2020 is uitstekend te combineren met het Nextens IB Programma.

Let op: deze almanak is uitgebreid met de online versie op FiscaalTotaal (met 11 jaar archief). Dit product betreft een abonnement. Mocht u toch belang hebben bij een eenmalige aanschaf, dan kunt u contact opnemen met onze Sales-afdeling.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl

** Voor de verzending van dit product worden geen kosten in rekening gebracht

Bestel deze almanak


Nancy van BemmelIB Almanak 2020