Nextens ontwikkelingen

Stabiliteit en prestatieverbeteringen

Wat drijft onze ontwikkelaars, zowel zakelijk als privé?

Bij Nextens zijn we trots op onze medewerkers. Zo werkt een toegewijd team van ontwikkelaars continue aan het verbeteren van de stabiliteit en prestaties van onze software oplossingen. Iedere dag opnieuw. Maar wie zijn deze mensen bij Nextens?

In deze video laten Michael en Emile zien wat hen drijft, zowel privé als zakelijk.

Vijf noemenswaardige verbeteringen

In 2019 heeft het team van ontwikkelaars onder meer de volgende vijf verbeteringen doorgevoerd ten behoeve van de stabiliteit en performance van onze software:

1. Back-up systeem voor inloggen
Door de implementatie van een nieuw back-up systeem kunt u vanaf nu op ieder gewenst moment inloggen.

2. Autoheal
Door een verfijning van de instellingen op onze servers lossen de systemen van Nextens kleine storingen vanaf nu zelf op.

3. Uitgebreide load balancer
Nextens maakt gebruik van meerdere datacenters die met elkaar verbonden zijn. Indien een van de datacenters een probleem heeft schakelt Nextens automatisch over naar datacenters die wel goed functioneren.

4. Verbeterde warm-up scripts
Net als het menselijk lichaam moet een server ook opwarmen alvorens het op volle toeren kan draaien. Onze ontwikkelaars hebben een verbeterde warm-up ontwikkeld om te voorkomen dat bijschalen tot tijdelijke vertraging leidt.

5. Nieuwe architectuur
Intern verplaatsen onze ontwikkelaars onze fiscale producten naar een nieuwe architectuur. Hierdoor reageren onze producten nog sneller en kunnen zij een hogere belasting aan.

Naast stabiliteit werken we continu aan het verbeteren, vernieuwingen en innoveren van onze geavanceerde software.

Meer weten? Neem contact op

Allard JansenNextens ontwikkelingen