THEMA

BRIEF BELASTINGDIENST: UITNODIGING FORUM FISCAAL DIENSTVERLENERS

Forum Fiscaal Dienstverleners

Het Forum Fiscaal Dienstverleners houdt fiscaal dienstverleners op de hoogte van actuele berichten van de Belastingdienst voor de aangifte- en adviespraktijk. Het forum is sinds een jaar beschikbaar voor alle fiscaal dienstverleners met beconnummer. In die tijd is het forum gegroeid naar ruim 9.000 gebruikers. Ook zijn functies uitgebreid en verbeterd.

Uitnodiging

De Belastingdienst stuur deze brief nu omdat het Forum Fiscaal Dienstverleners deel is geworden van de standaard informatievoorziening van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. De brief geeft ook meer inzicht over de verbeteringen die op het forum zijn doorgevoerd. Voor meer informatie: uitnodiging Forum Fiscaal Dienstverleners

Nextens Connect

Ook Nextens werkt hard aan een platform, ingericht op en rond het werkproces. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Want met uw input maken wij Nextens steeds beter. Daarom hebben we nu een plek gecreëerd waar u al uw vragen aan ons kunt stellen en uw ideeën met ons kunt delen. Een plek die we ook gebruiken om u te inspireren met boeiende artikelen en blogs van onze Nextens-experts. Die plek heet Nextens Connect.