THEMA

ELSEVIER GAAT VERDER ALS NEXTENS

Nextens als volledig platform

Elsevier is voornamelijk bekend van de almanakken en de desktop aangiftesoftware. Nextens meer als de naam voor onze online aangiftesoftware. We willen ons meer op de toekomst gaan richten, meer richting data-analytics en advies. En daar hoort een nieuwe naam bij. Nextens wordt daarom de naam voor alle fiscale producten. Het is de plek waarop FiscaalTotaal, de almanakken, vakbladen, actualiteiten, opinie en softwarepakketten samenkomen.

Cloud biedt meer

Jaco Reitsma, Uitgever Nextens: ‘De cloud stelt ons technisch in staat om allerlei nieuwe services aan te bieden. Zo kunnen adviseurs hun klanten online laten accorderen en bouwen we aan de integratie met onze kennisbank FiscaalTotaal’, aldus Reitsma. ‘Dankzij online koppelingen worden handmatige handelingen steeds verder geautomatiseerd. Daarnaast kan de adviseur, dankzij deze online koppelingen, zelf het beste softwarepakket voor de toekomst van zijn kantoor samenstellen en dit naadloos laten aansluiten met onze cloud services, oftewel ketenintegratie.’

Wat verandert er?

Gedurende 2016 zullen we op alle plekken de naam Elsevier vervangen door Nextens. Vanaf 2017 zal de naam Elsevier niet meer gehanteerd worden. Voor u verandert er, behalve de merknaam van uw vertrouwde producten, niets. Hetzelfde betrokken team is nog steeds verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Nextens en u kunt nog steeds bij ons terecht op de bekende contactpunten. Als u klant bent bij FiscaalTotaal, kunt u nog steeds op die website inloggen op de manier zoals u gewend bent. Wanneer dit verandert, zullen we u tijdig informeren.