THEMA

TERUGBLIK OP DE ELSEVIER NEXTENS KLANTENDAG 2014

Met een bezoekersaantal van 350 mensen en veel enthousiaste reacties was dit een succesvolle dag. Deze klantendag werd veel gevraagd en erg geïnformeerd wat wij allemaal van plan zijn,” blikt Aart van den Brink, hoofdredacteur Elsevier Nextens aangiftesoftware terug. “Wat je merkt is dat de belastingadviseur tegenwoordig veel verplichtingen krijgt, hij moet ontzettend veel dingen doen. Er was veel reactie op de zaken die nu op ze afkomen, hoe om te gaan met de datahonger van de overheid. Je merkt dat ze van ons verwachten dat wij het in onze software op een goede manier voor ze gaan regelen. Een goede les van deze dag.” “Je ziet dat er met veel elan in vakgebied aan de toekomst wordt gebouwd. Het is duidelijk dat ook onze klanten er van overtuigd zijn dat hun toekomst ligt in cloud-oplossingen,” zoals Elsevier Nextens, aldus Publishing director Sander de Groot. Dit was het programma van de dag 09.30 - 10.00 Ontvangst 10.00 - 10.10 Opening dagvoorzitter - Kjell Lutz 10.10 - 11.00 'Werken aan je business' - Arko van Brakel 11.00 - 11.50 Ontwikkelingen Nextens en FiscaalTotaal - Sander de Groot 12.00 - 12.45 Lunch+informatiemarkt 12.45 - 14.05 Break-out sessies (zie onderstaande uitleg) 14.10 - 15.00 Update over de werkkostenregeling - Jan Bertram Rietveld 15.00 - 16.00 Ontwikkelingen in de markt - Aart van den Brink 16.00 - 17.00 Netwerkborrel

Reacties van klanten:

“Wat mij opviel was de klantvriendelijke benadering en een goed doortimmerd programma. Sprekers waren goed en medewerkers en -sters waren direct benaderbaar en behulpzaam. Ik heb het als nieuwe klant heel positief ervaren en ik hoop volgend jaar dezelfde beleving te hebben.”

Ate Blaauw RB, Blaauw Belastingadvies

“Zowel de totale verzorging maar zeker ook de sprekers waren zeer inspirerend. Gelijk dan maar de vraag:  wanneer kunnen onze gegevens worden overgezet, en hoe gaat dat verder in zijn werk?”

J.H.M Kofflard, Kofflard-Gerritsen

Bekijk het filmpje>

Bent u er volgend jaar ook bij?

Wij kondigen onze events aan met mailings en onze Elsevier Nextens nieuwsbrief.