THEMA

HOE COMBINEER JE DE FINANCIËLE SECTOR MET DE WERELD VAN MEDIA & ENTERTAINMENT?

Beluister hier de podcast:

Nextens plaatst regelmatig nieuwe podcasts. Abonneer je hierop via Spotify of Itunes, of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Hoe combineer je de financiële sector met de wereld van media & entertainment? Grey Men is een belasting- en financieel adviesbureau voor artiesten en entertainmentbedrijven. Bas Stork, eigenaar en CEO, vertelt zijn verhaal.

Stork: ‘Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben na mijn studie per ongeluk terecht gekomen op de Zuidas. Na een paar jaar realiseerde ik me dat ik in deze wereld een verschil wilde maken voor de makers en artiesten in het entertainmentcircuit. De kunstenaar staat centraal en wij pakken het financiële en juridische aspect op. Als we geen deel uit zouden maken van de creatieve scene, zouden we niet in de financiële sector werken. Voor ieder goed advieskantoor is het belangrijk om de sector te begrijpen waarin je klant werkt. Voordat je een klant aanneemt, moet je je heel goed inlezen om te begrijpen wat een bedrijf of individu doet. Ik heb grote bewondering voor makers en ben gefascineerd door hun creativiteit. We doen het uit respect en bewondering voor de mensen die mooie dingen maken.’

Altijd op de hoogte blijven?


Ontvang gratis fiscaal nieuws in uw mailbox
  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post