Kennis & data:

een unieke combinatie

De unieke kracht van Nextens ligt in de combinatie van vakkennis en data

IB Dashboards

Nextens IB Aangifteprogramma in combinatie met Nextens eXcellerate

Met deze dashboards brengt u de fiscale situatie van de IB ondernemer helder in beeld. Met de dashboards Box 1 en 3, Vermogensvergelijking, IB onderneming en het Overzichts-dashboard krijgt u snel visueel inzicht in de situatie van uw klanten. Trends brengt u zo snel in kaart, waardoor u sneller advieskansen signaleert. De dashboards zijn geschikt om direct met uw klant te delen en zo het adviesgesprek te ondersteunen.

Bekijk alle functionaliteiten van Nextens IB

Query tool

Aangifteprogramma’s in combinatie met Nextens eXcellerate en FiscaalTotaal

Met de Query Tool maakt u snel een selectie van uw klanten op basis van een aantal voorgedefinieerde filters. Uit meer dan veertig elementen vinkt u er maximaal vier aan waarop u uw selectie wilt draaien; of dat nu de hoogte van de winst is of de waarde van de aandelen in box 3. Zo heeft u snel de groep klanten die u zoekt op een rij.

Maakt u daarnaast ook gebruik van de kennisbank FiscaalTotaal? Dan werkt de Query Tool ook vanuit de kennisbank. U kunt met één druk op de knop een lijst maken van alle relevante klanten bij een bepaald thema.

Bekijk hier welke andere koppelingen er beschikbaar zijn met Nextens

Geïntegreerd accorderen

Nextens IB, BTW of VPB in combinatie met de module Accorderen
Laat uw klanten de IB-, BTW-, en VPB-aangifte accorderen via het Nextens Klantportaal. Hiermee biedt Nextens een geïntegreerde oplossing, volledig gericht op accorderen. Al vanaf €0,40 per aangifte.

>>> Lees meer over accorderen met het Nextens Klantportaal


Het Nextens Helpcentrum

Aangifteprogramma’s in combinatie met FiscaalTotaal

Door de koppeling tussen Nextens en FiscaalTotaal kunt u vanuit de schermen in de aangiftesoftware direct doorklikken naar relevante informatie uit de kennisbank FiscaalTotaal. Binnen het Nextens helpcentrum vindt u links naar relevante almanakken, fiscaal nieuws en andere onderdelen uit FiscaalTotaal, zoals de themadossiers. De relevante informatie die u helpt bij het snel en juist invullen van uw aangifte is direct beschikbaar waardoor u een stuk efficiënter werkt.

Lees meer over de integratie van aangiftesoftware en vakkennis
Loran Gailliaertslimme-combinaties