Browser advies

De voorkeursbrowser voor het werken met Nextens online aangiftesoftware is een recente versie van Google Chrome. Dan werkt Nextens het best. Maar ook de recente versies van Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari worden ondersteund.

Microsoft Edge is de opvolger voor Internet Explorer 11 vanuit Microsoft. Aangezien Internet Explorer 11 geen updates meer krijgt, zal de ondersteuning voor moderne webapplicaties steeds kleiner worden. Voor Nextens kunnen we om die reden geen optimale werking meer garanderen in Internet Explorer 11.

Bij andere of oudere browsers kunnen we een optimale werking van de software niet garanderen.

Nog ergens hulp bij nodig?
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier