Handleiding twee staps verificatie

In Nextens bieden wij u de mogelijkheid om als extra beveiligingsmaatregel ‘2 staps verificatie’ in te stellen. U heeft als beheerder de keuze of u dit wilt instellen. Dit betekent dat alle medewerkers op uw kantoor naast de gebruikersnaam en wachtwoord ook moeten inloggen met een code. Hiervoor hebben alle medewerkers de beschikking nodig over een mobiele telefoon met de app Microsoft Authenticator of Google Authenticator. De instructies hiervoor kunt u hieronder downloaden.

Let op: vanaf het moment dat de 2 staps verificatie is ingesteld is het niet meer mogelijk om zonder mobiele telefoon in te loggen.

Nog ergens hulp bij nodig?
Neem gerust contact met ons op op via het contactformulier