THEMA

NEXTENS ZET UW KLANTEN CENTRAAL MET RADAR SOFTWARE

Op de Nextens Klantendag presenteert senior publisher Sander de Groot de samenwerking. "De vragen van particulieren en ondernemers liggen aan de basis voor uw werk. Vanuit deze visie werkt Nextens aan de online werkomgeving: met uw klanten centraal en hun gegevens direct inzichtelijk, zodat u sneller advieskansen kan signaleren. Hier werken wij niet alleen aan, maar sluiten wij partners bij aan." “Maak een efficiencyslag en verbeter uw klantrelatie door de integratie van Nextens en RADAR,” vat Harrie van den Bersselaar van RADAR software samen.

Inzicht door overzicht

Met Nextens werkt u vanuit uw klant, niet vanuit het aangifteprogramma. Geen losse programma’s per belastingsoort en aangiftejaar, maar één handig overzicht per klant, altijd en overal online toegankelijk. Dankzij de cloud-technologie wordt het makkelijker om verschillende systemen aan elkaar te koppelen voor een beter totaaloverzicht. Nextens kiest voor een vergaande samenwerking met CRM-pakket RADAR, de branchewinnaar in de accountancy.

Versnipperde zaken optimaal bij elkaar gebracht

RADAR biedt overzicht in uw werkproces. Allerlei zaken die versnipperd worden bijgehouden zoals NAW gegevens, fiscale nummers, cliënt documenten, voortgang Excel-lijsten, e-mails, een kerstkaartenbestand en e-mailadressen, standaard brieven, permanente dossiers en de adressen van de belastingdienst brengt RADAR overzichtelijk samen. Integratie tussen Nextens en RADAR software optimaliseert uw planning en het proces van centraal klant- en dossierbeheer. RADAR CRM wordt hét centrale klantenbestand. Met RADAR uren en facturatie beschikt u over een eenvoudig te bedienen programma voor het registreren van uw uren, dat u tegelijkertijd een flexibiliteit bij het factureren biedt. Met Nextens en RADAR zet u de volgende stap voor een efficiënter en effectiever werkproces, met uw klant centraal. Kijk voor meer informatie op www2.nextens.nl/radar