Fiscale Vakbladen

Altijd op de hoogte van de actuele fiscale ontwikkelingen

NEXTENS VAKBLADEN

Voor de belastingadviseur die zijn klanten het meest up-to-date advies wil geven of de fiscaal bewuste ondernemer die graag inspeelt op fiscale kansen biedt Nextens een drietal vakbladen.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl


FISCAAL ADVIES

Fiscaal Advies is een praktisch magazine voor de alerte MKB adviseur. Het magazine brengt de lezer zes keer per jaar op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen het fiscale vakgebied.
In elke editie staat een voor de MKB adviespraktijk relevant fiscaal thema centraal. Daarnaast is er aandacht voor de diverse belastingmiddelen waarbij extra aandacht wordt geschonken aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl

Bestel Fiscaal Advies direct >>


DE BELASTINGADVISEUR

De Belastingadviseur is een twee-wekelijkse nieuwsbrief voor MKB adviseurs en ondernemers.
In deze nieuwsbrief worden alle actuele zaken met betrekking tot belastingen behandeld. De belastingadviseur vertaalt deze naar begrijpelijke taal waar een ondernemer wat mee kan. De zes pijlers van deze nieuwsbrief zijn: actualiteit, financiële planning, bedrijf, personeel en rechten & plichten.

Bestel De Belastingadviseur direct >>


BELASTINGMAGAZINE

BelastingMagazine is hét vakblad voor fiscale professionals die behoefte hebben aan diepgravende analyses en beschouwingen binnen het fiscale vakgebied.
Het magazine biedt de lezer acht keer per jaar inzicht in de actualiteit. Daarnaast is er voor alle belastingmiddelen uitgebreid aandacht voor achtergronden en gevolgen van fiscale wet- en regelgeving.

Bestel BelastingMagazine direct >>

Nancy van BemmelVakbladen