Nextens koppeling met Visma

Importeer Visma eAccounting jaarstukken direct in Nextens

Samenwerking tussen Nextens en Visma

Begin februari heeft Nextens een koppeling met Visma eAccounting gelanceerd. Door deze nieuwe koppeling tussen Nextens en Visma eAccounting kun je als kantoor vanuit Nextens jaarstukken (IB en VPB) ophalen uit Visma eAccounting! Het handmatig invoeren van data is dan niet meer nodig, Nextens zet de bedragen van de Visma import direct op de juiste plek. Een automatiseringsslag waar jij tijdswinst uit haalt!

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Hun portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net ERP, Visma eAccounting, Visma Project Management, Visma Teleboekhouden, Mamut One en Davilex.

Nextens en Visma

RGS: Referentie GrootboekSchema

De koppeling tussen de software gaat uit van de RGS standaard. RGS is een unieke code die gekoppeld kan worden aan alle grootboekrekeningen. Deze koppeling zorgt ervoor dat gegevens uit administraties in Visma eAccounting direct kunnen worden ingelezen in aangiften in Nextens.

Voordelen van een RGS koppeling

Efficiënt werken

Kwaliteitsborging

Rron NushiVisma