THEMA

WERKEN MET AANGIFTESOFTWARE

In dit thema vindt u alles over werken met aangiftesoftware, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld artikelen over CRM, maar ook met praktische tips voor werken in Nextens.

6 praktische trucs om makkelijker met aangiftesoftware te werken

Als u voor het doen van de aangiftes voor uw klant gebruik maakt aangiftesoftware van Nextens, wilt u natuurlijk alle tips & tricks kennen die in het programma zitten. De handige functies die in het programma zitten kunnen u veel tijdswinst en gemak ...

U bent drukker dan ooit, waarom uw kantoor toch zou moeten veranderen

“Het gaat nu goed, dus waarom zou ik veranderen?”. Trendrapporten, beroepsorganisaties en grote belastingadvies- en accountantskantoren roepen dan wel dat de fiscale sector moet inspelen op de digitale veranderingen. Maar waarom?

Veranderen van software? Nextens ondersteunt en faciliteert

Fiscaliteit verandert, dat weten we. Technologie wordt steeds prominenter en advies aan klanten is veelal gebaseerd op een analyse van data. Hoe sneller u de adviezen uit de data kunt destilleren, des te efficiënter u uw klanten kunt helpen.

Hoe behoudt u een bloeiend bedrijf in tijden van teruglopend aangiftewerk?

Het werk van de fiscale professional verandert door digitalisering onmiskenbaar. De traditionele taken gebeuren allemaal steeds meer geautomatiseerd. Data analytics zijn straks mogelijk de basis van uw werk. Wat gaat er concreet veranderen?

‘Een zucht van verlichting toen we terug bij Nextens kwamen’

Lex Ordelman stapte over naar Nextens. Eerst was hij een Elsevier-desktopgebruiker, maar ging naar Unit4. Na drie maanden wilde hij eigenlijk alweer terug naar ‘het oude vertrouwde’. ‘Het was een zucht van verlichting dat we via Nextens konden ...
BeheerderWerken met aangiftesoftware