THEMA

WERKEN MET AANGIFTESOFTWARE

In dit thema vindt u alles over werken met aangiftesoftware, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld artikelen over CRM, maar ook met praktische tips voor werken in Nextens.

Wim van Gessel is terug bij Nextens: ‘ik heb nu weer overal grip op’

“Ik heb altijd Nextens gebruikt, maar toch ben ik op een gegeven moment verleid om naar een ander pakket over te stappen. Dat was voor mij echt een cultuurshock”, vertelt Wim van Gessel, eigenaar en belastingadviseur bij Omium Fiscaal Advies.

Twan van de Wiel: “Nextens past bij ons”

“We werken nu zo’n 8 jaar met Nextens en ik vind de software gewoon heel fijn werken. Het werkt razendsnel en er is een grote focus op doorontwikkeling. Dat past goed bij ons", aldus Twan van de Wiel, eigenaar TvdW.

Nextens blijft marktleider in aangiftesoftware

Nextens blijft marktleider in fiscale aangiftesoftware. Recente cijfers van de Belastingdienst tonen aan dat Nextens een stabiel marktaandeel heeft van ruim 40 procent. Dit percentage is gebaseerd op de ingediende aangiften ib en vpb samen.

Percentages box 3 aangepast; gevolgen voor afgeronde aangiften

Onlangs (3 maart) heeft de staatssecretaris aangegeven dat bepaalde percentages voor de belastingheffing van Box 3 met terugwerkende kracht worden aangepast. Deze aanpassingen betekenen dat de berekening van de percentages voor de Nextens-producten I...

7 vragen over EHerkenning beantwoord

Met eHerkenning kunt u inloggen om online uw zaken met de overheid te regelen. Maar hoe is het ontstaan en waarom is dit nu opeens verplicht voor zaken met de Belastingdienst? Waar moet u bovendien rekening mee houden? En hoeft u wel eHerkenning te h...
BeheerderWerken met aangiftesoftware