THEMA

WERKEN MET AANGIFTESOFTWARE

In dit thema vindt u alles over werken met aangiftesoftware, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld artikelen over CRM, maar ook met praktische tips voor werken in Nextens.

Hoe behoudt u een bloeiend bedrijf in tijden van teruglopend aangiftewerk?

Het werk van de fiscale professional verandert door digitalisering onmiskenbaar. De traditionele taken gebeuren allemaal steeds meer geautomatiseerd. Data analytics zijn straks mogelijk de basis van uw werk. Wat gaat er concreet veranderen?

6 praktische trucs om makkelijker met aangiftesoftware te werken

Als u voor het doen van de aangiftes voor uw klant gebruik maakt aangiftesoftware van Nextens, wilt u natuurlijk alle tips & tricks kennen die in het programma zitten. De handige functies die in het programma zitten kunnen u veel tijdswinst en gemak ...

5 manieren om moeiteloos uw professionele conclusies te onderbouwen en uw klant verder te begeleiden

Voor u als adviseur is een belangrijk onderdeel van uw service richting de klant om uw werk en uw professionele conclusies en prognoses te bespreken tijdens het klantgesprek.

Nextens is ‘Security Verified’

Nextens heeft een ‘Security Verified’ Certificaat toegekend gekregen, op basis van een onafhankelijk onderzoek door het ICT Institute, waarbij informatieveiligheidsdocumentatie en –procedures van Nextens zijn gecontroleerd. Dat maakt Nextens de...

Terugblik Nextens aangiftesoftware 2017

Met het jaar 2017 goed en wel achter ons, blikken zowel bedrijven als individuen terug op het voorbije jaar.
BeheerderWerken met aangiftesoftware