THEMA

WERKEN MET AANGIFTESOFTWARE

In dit thema vindt u alles over werken met aangiftesoftware, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld artikelen over CRM, maar ook met praktische tips voor werken in Nextens.

Exact-koppeling met Nextens geoptimaliseerd

Maak je al gebruik van de koppeling tussen Nextens en Exact Online? De afgelopen maanden hebben we, samen met Exact, hard gewerkt aan de optimalisatie van onze Exact jaarstukken koppeling.

“De komende 20 jaar blijf ik bij Nextens”

Verliefd? “Ja, het is alsof je bent begonnen met eten met een gouden lepel. Op een gegeven moment ben je die lepel gewend en wil je niets anders meer. Dat heb ik met Nextens”, aldus Tola Shamar, eigenaar van Adviesmoment.

Juliette Goetzee aangesteld als eerste vrouwelijke Managing Director

Met ingang van 1 oktober 2020 is Juliette Goetzee aangesteld als Managing Director van Nextens. Zij is daarmee de eerste vrouw die deze functie bekleed. Met haar komst zet Nextens verder in op groei en innovatie in de fiscale software markt.

Richard Zuur over Nextens: ‘goed gereedschap is het halve werk’

"Het is voor mij echt een verademing. Ik heb 11 jaar in een ander pakket gewerkt en wat je niet weet, mis je ook niet. Maar ik merk nu dat er binnen Nextens zoveel meer mogelijk is."

Daan van Zanten: ‘there are two things certain in life: death and taxes

7DTV maakt samen met Nextens de serie 'the future of finance' . Wat zijn de ontwikkelingen binnen de markt van online aangiftesoftware? Deze keer gaat Ronnie Overgoor in gesprek met managing director van Nextens Daan van Zanten.
BeheerderWerken met aangiftesoftware