THEMA

JULIETTE GOETZEE AANGESTELD ALS EERSTE VROUWELIJKE MANAGING DIRECTOR

Met ingang van 1 oktober 2020 is Juliette Goetzee aangesteld als Managing Director van Nextens. Zij is daarmee de eerste vrouw die deze functie bekleedt. Met haar komst zet Nextens verder in op groei en innovatie in de fiscale softwaremarkt.

Nextens, onderdeel van de RELX Group, is marktleider op het gebied van IB- en VPB aangiften. Daarnaast biedt Nextens ook aangifteprogramma’s voor BTW, Loon en Successie & Schenken en een uitgebreide fiscale kennisbank. Goetzee is niet nieuw binnen de RELX Group, ook haar voormalig werkgever Elsevier, waar zij VP Digital, Corporate Websites en E-Commerce was, valt onder dit moederbedrijf. Goetzee is in haar rol als Managing Director eindverantwoordelijk voor het algehele Nextens productportfolio, het verder optimaliseren van het werkproces van de klanten en het werken aan ontwikkelingen binnen data-ondersteuning in relatie tot het fiscale ecosysteem.

Goetzee heeft sinds haar indiensttreding bij Elsevier in 2004 diverse functies bekleed, waaronder Director of Digital Marketing, Director of Online Customer Engagement en Director of Product Development. Daarvoor werkte ze vijf jaar bij Brill Publishing in New York waar ze actief was in projectmanagement en sales & marketing. Goetzee deelt haar passie voor digitale innovatie en productontwikkeling als gastdocent voor MBA-cursussen aan de Nyenrode Business University.

Goetzee vindt het een voorrecht om te mogen werken voor een doelgroep en platform die beide zijn. “De producten en diensten van Nextens maken het werkproces van onze klanten efficiënter en voegen daarmee waarde toe. Op dat stevige fundament willen we verder bouwen. De wereld waarin we leven en werken is misschien wel meer dan ooit hoofdzakelijk online. Daarin is het cruciaal om de zogenoemde ‘digitale reis’ zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor de relaties van onze klanten. Toegang en beschikbaarheid van belangrijke content in combinatie met tools en software is iets waar RELX veel ervaring mee heeft en waar ook voor Nextens een prachtige kans ligt’’, aldus Goetzee.

Jamie O’Sullvian, Global Group Managing Director: “Ik ben verheugd met de komst van Juliette bij Nextens. Nextens is de afgelopen twee jaar gegroeid en geïnnoveerd en ik weet dat Juliette deze koers graag samen met het team wil voortzetten en een sterke strategie wil uitvoeren om de klantbetrokkenheid met onze producten voortdurend te verbeteren.”

  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post