THEMA

DE KLANT CENTRAAL MET DE KOPPELING TUSSEN NEXTENS EN RADAR

Tijdwinst, efficiëntie en gemak; dat is wat de koppeling tussen de aangiftesoftware Nextens en het CRM-pakket RADAR kenmerkt. Daarnaast biedt het adviseurs en accountants meer inzicht en overzicht in zijn klanten doordat in beide pakketten de klant centraal staat. Op deze manier zijn ook sneller advieskansen te signaleren.

Ervaring

In vijf pakketten moesten ze een verhuizing van een klant invoeren. Dat kon en moest anders, vond Patrick Goossens van Rens & Partners in Bergen op Zoom. Sinds 2015 maakt het kantoor naar tevredenheid gebruik van de koppeling tussen het CRM-pakket RADAR en het aangiftepakket Nextens. Nextens nodigde de belastingconsulent uit om over zijn ervaringen te vertellen.

‘We doen onze werkzaamheden in het CRM-pakket en de aangiftes versturen we vanuit Nextens. Doordat deze programma’s aan elkaar gekoppeld zijn, hoef ik maar één keer alle gegevens van de klant in te voeren en daarna wordt het één op één overgenomen in Nextens. Het scheelt enorm veel tijd en werk.’

Inzicht door overzicht

In 2014 is Nextens een samenwerking aangegaan met RADAR software en die samenwerking breidt steeds verder uit. Met Nextens wordt er vanuit de klant gewerkt, niet vanuit het aangifteprogramma. Geen losse programma’s per belastingsoort en aangiftejaar, maar één handig overzicht per klant, altijd en overal online toegankelijk.

RADAR biedt overzicht in het werkproces. Allerlei zaken die versnipperd worden bijgehouden zoals NAW-gegevens, fiscale nummers, cliëntdocumenten, voortgang Excellijsten, e-mails, een kerstkaartenbestand, standaard brieven en de adressen van de Belastingdienst brengt RADAR overzichtelijk samen.

Samen creëren Nextens en RADAR meer inzicht in de klantenbase zodat er sneller advieskansen gesignaleerd kunnen worden voor de klant. Door proactief advies aan te bieden, hebben adviseurs een streepje voor bij hun klanten.

Altijd op de hoogte blijven?


Ontvang gratis fiscaal nieuws in uw mailbox
  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post