THEMA

EXACT LIVE: AANDACHT VOOR ADVIES

Ruim 6.000 bezoekers waren afgelopen week getuige van de 7e editie van Exact Live. Ook Nextens was erbij om klanten te spreken en te inspireren. De zuurstofbar bij de stand bleek een ware aandachtstrekker en zorgde voor een stukje ontspanning op de drukke beurs. Maar het klapstuk van de dag was toch de kennissessie van Nextens over de Adviestool.

Volle zaal

“We merken dat de Belastingdienst de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren is met vooraf ingevulde aangiftes”, vertelde Ronald Koot aan de overvolle zaal. “Belastingconsulenten voelen dat, omdat het belang van het maken van aangiften afneemt. Het belang van advieswerk, naast de aangifte, neemt echter toe. De belastingconsulent die hierop inspeelt, zit in de lift.”

Adviestool

Nextens wil klanten helpen om succesvol te zijn door hen te voorzien van de juiste tools. Daarmee helpen wij hen optimaal in de dienstverlening aan hun klanten. Om in te spelen op de toenemende digitalisering en groeiende belang van advieswerk, heeft Nextens de Adviestool ontwikkeld. In deze tool worden advieskansen voor klanten gesignaleerd, waarna het mogelijk is om deze direct toe te passen, of om er meer over te leren door de integratie met FiscaalTotaal.

Share this post