2 Pakketten, samen sterker

De voordelen van de koppeling tussen Nextens en Exact Online

Nextens en Exact bundelen hun krachten

Efficiency

Kwaliteitsborging


Nextens en Exact werken samen

Weet u alles wat u moet weten over het bedrijf van uw klant? Of zou u wel een completer beeld van de werkelijkheid kunnen gebruiken? Wanneer u een goed overzicht heeft over zowel de administratie, de fiscale kwesties en andere essentiële data, kunt u hem of haar van goed advies voorzien. En ook nog ruim op tijd, zodat uw klant er echt wat aan heeft.

Dát is waar Exact en Nextens naar streven. We hebben daarom onze krachten in de cloud gebundeld. Dit betekent voor gebruikers van Nextens en Exact Online in eerste instantie een snelle data-uitwisseling van gegevens (zoals het inlezen van jaarrekeningen). Daarnaast gaat het leiden tot meer inzicht en betere advieskansen.


  • "Wat we willen is dat klanten voor alle onderdelen van hun dagelijkse werk – in dit geval boekhouden en de aangifte – een pakket kunnen kiezen waarmee zij het prettigst werken. Die pakketten moeten dan wel met elkaar communiceren, zodat je geen dubbel werk hoeft te doen bij het invoeren van gegevens."

    Nastasia Jobben Head of Product Nextens
  • "We gaan nu samen een 360 graden view op de klant realiseren voor de accountantspraktijk en de fiscale praktijk. Wat we willen is dat niet alleen het proces efficiënt is, maar ook dat je fouten voorkomt omdat je niet alles meer hoeft over te typen. En fouten voorkomen betekent boetes voorkomen, beter op je traject kunnen letten en eerder klaar zijn."

    Thijs Sauer Sr. Product Marketing Manager Nederland bij Exact
Loran GailliaertExact-online