Ervaar Nextens Naslag

Ga zelf aan de slag met Nextens Naslag of vraag een training aan.

Log direct in of vraag een training aan

Veelgestelde vragen

De aangifte software en de fiscale kennisbank FiscaalTotaal vallen allebei onder de Nextens Brand, het is daarom een logische stap om deze twee producten te integreren op één platform en beide onder dezelfde merknaam te benoemen.
Er zal voor u qua inhoud van Nextens Naslag niet veel veranderen. Door het verbeterde gebruiksgemak en structuur kan het zijn dat bepaalde onderwerpen op een andere plek staan dan u gewend bent, daarom raden wij u aan de instructievideo te bekijken. Indien gewenst, kunt u natuurlijk een persoonlijke training in te plannen met één van onze trainers. Zij laten u graag zien wat de nieuwe, extra mogelijkheden zijn!
U hoeft geen actie te ondernemen. U kunt vanaf nu onbeperkt gebruik maken van Nextens Naslag en inloggen via deze link.
De content in Nextens Naslag is gelijk aan dat van FiscaalTotaal. Bijna alle contenttypen staan al live en daar kunt u gebruik van maken. Ook als Nextens Naslag helemaal compleet is blijven wij continu werken aan het actualiseren en het verbreden van de content in onze kennisbank.
Vanaf nu kunt u deze link gebruiken om in te loggen. Ook kunt u via deze Nextens internetpagina inloggen.
Open de Nextens Naslag inloglink en klik op de ster met het plusteken rechts van de adresbalk. Zo surft u met één klik naar Nextens Naslag.

Marktleider in aangiftesoftware

Aangifte- en naslag oplossingen

Sinds 1984 fiscaal partner van professionals

Allard JansenFiscaalTotaal wordt Naslag