BTW Almanak 2018

Een compleet en handig naslagwerk over de btw voor iedere ondernemer

BTW Almanak

Een compleet pakket

De papieren BTW Almanak is uitgebreid met de online versie op FiscaalTotaal (met 13 jaar archief) Wanneer u een FiscaalTotaal of Almanak-abonnement heeft, kunt u in de app van Nextens de Fiscale cijfers en almanakken downloaden op uw telefoon of tablet/iPad.

Samenvatting:

Een compleet en handig naslagwerk over de btw is voor iedere ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur absoluut noodzakelijk. Onvoldoende aandacht voor de btw kan de ondernemer veel geld kosten. De btw is dé inkomstenbron voor de overheid en intensief toezicht door de Belastingdienst met strenge boetes is dan ook onvermijdelijk.

Met Nextens BTW Almanak 2018 kunnen de on­dernemer en zijn adviseur op ten minste gelijk niveau over de btw-heffing in zijn specifieke situatie praten met de belastinginspecteur. De Almanak is onmisbaar bij het nemen van be­drijfsbeslissingen en bij het opstellen van een correcte btw-aangifte. Alle relevante regelingen worden behandeld, tot en met verwante onder­werpen als controle, administratieve boetes, belastingrente, bezwaar en beroep en invorde­ring. Tarieven (ook van voorgaande jaren), vrij­stellingen, belangrijke adressen in Nederland en de andere landen van de Europese Unie en een uitgebreid register completeren de BTW Almanak 2018.

Met in deze 2018 editie extra aandacht voor:

  • Alle wijzigingen in 2017 voor 2018
  • De nieuwste rechtspraak en beleidsregels van de Belastingdienst
  • De btw-vrijstelling voor medische diensten
  • De nieuwste ontwikkelingen rond de levering en de verhuur en onroerend goed

De verschijningsdatum van de BTW Almanak is februari 2018. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is. Dit is ook het moment dat u de online versie op FiscaalTotaal kunt gebruiken.

De BTW Almanak 2018 is uitstekend te combineren met het Nextens BTW Programma.

Dit product betreft een abonnement. Mocht u toch belang hebben bij een eenmalige aanschaf, dan kunt u een e-mail sturen naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl of bellen met 020 515 9515. Ook voor al uw overige vragen.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl.
** Voor de verzending van dit product worden geen kosten in rekening gebracht.

Bestel deze almanak


Pim VeenhuizenBTW Almanak 2018