BTW Almanak 2020

Een compleet en handig naslagwerk over de btw voor iedere ondernemer

BTW Almanak

Een compleet pakket

De papieren BTW Almanak is uitgebreid met de online versie op FiscaalTotaal (met 13 jaar archief).

Samenvatting:

De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld. Bedrijfsleven én overheid hebben dus grote belangen.

De BTW Almanak 2020 is primair een compleet, praktisch naslagwerk voor kleine en grote bedrijven én hun fiscale adviseurs. De Almanak is, los van het doen van de btw-aangifte, ook onmisbaar bij het nemen van bedrijfsbeslissingen voor korte en lange termijn.

Daarnaast wordt de Almanak geraadpleegd door specialisten betrokken bij de uitvoering van de btw-regels door de Belastingdienst en door toezichthouders op die uitvoering. Het onderwijs maakt ook gebruik van BTW Almanak in diverse opleidingen.

De BTW Almanak 2020 behandelt alle btw-regels, beleidsbesluiten en bijbehorende rechtspraak. Ook verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, belastingrente, bezwaar, beroep en invordering komen aan de orde.

De verschijningsdatum van de BTW Almanak is februari 2020. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de Almanak automatisch zodra hij verschenen is. Dit is ook het moment dat u de online versie op FiscaalTotaal kunt gebruiken.

De BTW Almanak 2020 is uitstekend te combineren met het Nextens BTW Programma.

Dit product betreft een abonnement. Mocht u toch belang hebben bij een eenmalige aanschaf, dan kunt u een e-mail sturen naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl of bellen met 020 515 9515. Ook voor al uw overige vragen.


* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl.

** Voor de verzending van dit product worden geen kosten in rekening gebracht.

Bestel deze almanak


Nancy van BemmelBTW Almanak 2020