Loon Almanak

Onmisbaar handboek met praktijkgerichte fiscale informatie, regelgeving en rechtspraak omtrent loon

Loon Almanak

Een compleet pakket:
De papieren almanak is uitgebreid met de online versie op FiscaalTotaal (met 13 jaar archief) Wanneer u een FiscaalTotaal of Almanak-abonnement heeft, kunt u in de app van Nextens de Fiscale cijfers en almanakken downloaden op uw telefoon of tablet/iPad.

Samenvatting:

De Loon Almanak is hét naslagwerk voor loonadviseurs, werkgevers en medewerkers op de loon- en personeelsadministratie. De Loon Almanak geeft een compleet, actueel en helder overzicht van alle regels voor de loonbelasting, premies werknemersverzeke­ringen en de Zorgverzekeringswet.

Met de Loon Almanak kunnen zij een goede loonadministratie voeren en een correcte aan­gifte loonheffingen doen. De Loon Alma­nak helpt ook om met werknemers fiscaal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden af te spreken.

De Loon Almanak informeert uitgebreid over de meest actuele wijzigingen voor werkgevers. De Loon Almanak biedt een compleet overzicht van bestaande en nieuwe regels, met veel rekenvoorbeelden.

Met in deze editie uitgebreid aandacht voor o.a.:

  • De beoordeling van arbeidsrelaties
  • Auto van de zaak
  • De directeur-grootaandeelhouder
  • Pensioenopbouw
  • Loonheffingen internationaal
  • De jaaragenda van de salarisadministrateur

De verschijningsdatum van de Loon Almanak is februari 2018. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.

Let op:Dit product betreft een abonnement. Mocht u toch belang hebben bij een eenmalige aanschaf, dan kunt u een e-mail sturen naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl of bellen met 020 – 515 9 515. Ook voor al uw overige vragen.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl.
** Voor de verzending van dit product worden geen kosten in rekening gebracht.

Bestel deze almanak


Pim VeenhuizenLoon Almanak 2018