Nextens

eXcellerate

Het nieuwe platform van Nextens

Maak kennis met eXcellerate

De wereld verandert. De markt verschuift en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Dat vraagt om continue analyse en ontwikkeling.

De afgelopen tijd hebben wij de ontwikkelingen in de markt geanalyseerd en meegenomen in onze productverbeteringen. Ons streven is dat kantoren middels onze software altijd vooruitlopen en klaar zijn voor de toekomst. Daarom hebben we een nieuw platform gelanceerd: maak kennis met eXcellerate!

Alles op één plek

Met Nextens eXcellerate heeft u één plek waar u alles vindt wat u nodig heeft om uw rol als fiscaal professional naar eigen wens in te vullen. Geen losse producten meer, maar één platform met alle functionaliteiten. Met eXcellerate werkt u op een platform dat al uw huidige werkzaamheden ondersteunt én klaar is voor de toekomst.

Nextens eXcellerate beschikt over alle functionaliteiten zoals u nu met Premium gewend bent, plus de Adviestool, Analysetool en Dashboards. Nextens Premium zal vanaf januari niet meer bestaan.

Bekijk alle functionaliteiten van Nextens eXcellerate

”Het overzicht is super,

alles staat onder elkaar

en is makkelijk vindbaar”
B. Voogd – Voogd Administratie

Speciaal voor u: webinars

Om ervoor te zorgen dat u alles uit eXcellerate haalt wat erin zit, organiseren wij in december en januari speciaal voor u een aantal webinars. Tijdens deze webinars kunt u live vragen stellen aan ons team van experts. Deelname aan de webinars is gratis, maar wees er snel bij, want vol is vol!

Aanmelden
Webinars eXcellerate

Nieuwe functionaliteiten binnen Nextens eXcellerate

Adviestool

Pro-actieve adviessignalen op basis van actualiteiten én de ingevoerde data in Nextens

Analysetool

Maak snel een selectie van uw klanten op basis van een aantal filters

Dashboards

Breng advieskansen in beeld: snel een helder overzicht van de cijfers.
Martijn HuismanNextens eXcellerate