Over ons

MAAK KENNIS MET DE MENSEN ACHTER NEXTENS

Visie Nextens

De wereld verandert razendsnel. Organisaties moeten daarin meegaan, willen ze relevant blijven. Hun klanten worden mondiger, hebben hogere verwachtingen en stellen strengere eisen. En ook de technologie verandert steeds sneller en verlegt telkens opnieuw de grenzen van het mogelijke. Zo zijn standaard activiteiten en repeterende taken al grotendeels geautomatiseerd. Sterker: software denkt voor je na en functioneert intuïtief. Nextens loopt altijd één stap vooruit op die wereld van morgen.

Het gezicht van Nextens

We stellen ons graag even aan u voor. Wij zijn Nextens. Wij werken elke dag aan het beter maken van onze producten, zodat u optimaal kan werken. Vorig jaar lanceerden we de online aangifteprogramma’s: IB, BTW, VPB en eXcellerate. We begonnen met een stabiele basis die we voortdurend blijven uitbreiden. We blijven de aangifteprogramma’s verbeteren, maar werken tegelijk aan slimme koppelingen met andere softwarepakketten en integratie met onze kennisproducten, zoals FiscaalTotaal. Zo kunnen we u een compleet fiscaal platform bieden.

Mark van Reeden

Mark van Reeden Sales Manager

Michael Goedhart Senior Director of Technology

Francesca D’Aniello Head of Customer Success

Ron Veenema Teamleider Technische Service Desk

Nastasia Jobben Head of Product

Dirk Verzijl Manager Fiscal Development

Ingrid Storm

Ingrid Storm Teamleider Product Demonstrators

Bruno dos Reis Medewerker Technische HelpDesk

Historie van Nextens

Innovatieve aangiftesoftware

Nextens is al sinds 1984 – toen nog onder de naam Elsevier – een betrouwbare partner voor professionals met innovatieve aangiftesoftware. In 2014 lanceerde Nextens online aangifteprogramma’s gebouwd op vooruitstrevende cloud-technologie. De cloud maakt nieuwe functionaliteiten mogelijk waarmee we u nu en in de toekomst beter kunnen bedienen. Nu er een stabiele basis staat, blijven we innoveren. Door koppelingen en integraties met andere pakketten ontstaat een volledig online fiscaal platform waar u alles vindt om uw klanten elke dag weer de beste service te bieden.

Locatie & adres

Amsterdam

LNRS Data Services B.V.

Radarweg 29
1043 NX Amsterdam
Routebeschrijving

Nextens is onderdeel van LNRS Data Services B.V.

Accountant, HR manager of jurist… Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van LNRS Data Services. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen.

Adela KuzeljOver ons