THEMA

PERSOONLIJKE VERHALEN

In dit thema verzamelen wij interessante en inspirerende verhalen van vakgenoten, experts en mensen van Nextens. Meestal in de vorm van interviews.

Twan van de Wiel: “Nextens past bij ons”

“We werken nu zo’n 8 jaar met Nextens en ik vind de software gewoon heel fijn werken. Het werkt razendsnel en er is een grote focus op doorontwikkeling. Dat past goed bij ons", aldus Twan van de Wiel, eigenaar TvdW.

Hoe combineer je de financiële sector met de wereld van media & entertainment?

Hoe combineer je de financiële sector met de wereld van media & entertainment? Grey Men is een belasting- en financieel adviesbureau voor artiesten en entertainmentbedrijven. Bas Stork, eigenaar en CEO, vertelt zijn verhaal.

Verstraten & Partners: “Winstgevend kantoor door digitale transitie en adviesproduct”

“Wacht niet te lang met het oppakken en implementeren van technologische ontwikkelingen. Je moet nu mee, anders ben je over een paar jaar uitgespeeld”, stelt Erik Verstraten van Verstraten & Partners.

‘Een zucht van verlichting toen we terug bij Nextens kwamen’

Lex Ordelman stapte over naar Nextens. Eerst was hij een Elsevier-desktopgebruiker, maar ging naar Unit4. Na drie maanden wilde hij eigenlijk alweer terug naar ‘het oude vertrouwde’. ‘Het was een zucht van verlichting dat we via Nextens konden ...

“We zijn hard bezig de gebruikservaring van Nextens te verbeteren”

Wie zit er achter Nextens? Wie zorgt ervoor dat de klant makkelijk door de software navigeert? Wie ontwikkelt de designs van nieuwe functionaliteiten? Binnen Nextens speelt UX hierin een grote rol. “UX is in één zin: het verbeteren van de gebruik...
BeheerderPersoonlijke verhalen