THEMA

PERSOONLIJKE VERHALEN

In dit thema verzamelen wij interessante en inspirerende verhalen van vakgenoten, experts en mensen van Nextens. Meestal in de vorm van interviews.

Richard Zuur over Nextens: ‘goed gereedschap is het halve werk’

"Het is voor mij echt een verademing. Ik heb 11 jaar in een ander pakket gewerkt en wat je niet weet, mis je ook niet. Maar ik merk nu dat er binnen Nextens zoveel meer mogelijk is."

Wim van Gessel is terug bij Nextens: ‘ik heb nu weer overal grip op’

“Ik heb altijd Nextens gebruikt, maar toch ben ik op een gegeven moment verleid om naar een ander pakket over te stappen. Dat was voor mij echt een cultuurshock”, vertelt Wim van Gessel, eigenaar en belastingadviseur bij Omium Fiscaal Advies.

Twan van de Wiel: “Nextens past bij ons”

“We werken nu zo’n 8 jaar met Nextens en ik vind de software gewoon heel fijn werken. Het werkt razendsnel en er is een grote focus op doorontwikkeling. Dat past goed bij ons", aldus Twan van de Wiel, eigenaar TvdW.

Hoe combineer je de financiële sector met de wereld van media & entertainment?

Hoe combineer je de financiële sector met de wereld van media & entertainment? Grey Men is een belasting- en financieel adviesbureau voor artiesten en entertainmentbedrijven. Bas Stork, eigenaar en CEO, vertelt zijn verhaal.

Verstraten & Partners: “Winstgevend kantoor door digitale transitie en adviesproduct”

“Wacht niet te lang met het oppakken en implementeren van technologische ontwikkelingen. Je moet nu mee, anders ben je over een paar jaar uitgespeeld”, stelt Erik Verstraten van Verstraten & Partners.
BeheerderPersoonlijke verhalen