Webinars & Gebruikersdagen

Online webinars
Bent u net gestart met de online aangiftesoftware of kennisbank FiscaalTotaal? Of gebruikt u het al langer maar heeft u het idee dat u niet alles eruit haalt wat er in zit?

Regelmatig organiseren wij online trainingen/webinars, waarin een trainer u binnen een (half) uur meeneemt door de belangrijkste en/of nieuwste functionaliteiten. Middels de chat-functie kunt u al uw vragen direct stellen aan het Nextens-team dat voor u klaar zit.

Ook organiseren we webinars over verschillende fiscale onderwerpen en de laatste wijzigingen hierin.

Heeft u geen tijd om het webinar live te bekijken? Wanneer u zich aanmeldt voor het webinar ontvangt u na afloop van het webinar altijd een terugkijklink, waarmee u het webinar kunt terugkijken op een moment dat het u uitkomt.

Bekijk alle webinars

Gebruikerstrainingen op locatie
Naast de online trainingen organiseren we ook trainingen op ons kantoor in Amsterdam of op locaties in het land. Onze trainingen zijn voornamelijk in een kleine setting, met ca. 20 deelnemers. Een trainer neemt u gedurende 1,5 uur of een dagdeel, afhankelijk van het onderwerp en de training, mee door middel van een presentatie, voorbeelden en uiteraard is er ruimte voor al uw vragen.

De gebruikersdagen worden kosteloos aangeboden aan klanten van al onze Nextens-producten.

Wilt u deelnemen aan een gebruikerstraining of aan een webinar?

Bekijk alle evenementen

Nog ergens hulp bij nodig?
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier