THEMA

EXACT-KOPPELING MET NEXTENS GEOPTIMALISEERD

Maak je al gebruik van de koppeling tussen Nextens en Exact Online? De afgelopen maanden hebben we, samen met Exact, hard gewerkt aan de optimalisatie van onze Exact jaarstukken koppeling. Na SnelStart en Exact zijn Visma, Minox en Twinfield de volgende partijen waarmee wij een koppeling gaan realiseren. Wat zijn de voordelen van deze koppelingen?

Handmatig invoeren van gegevens niet meer nodig

De vernieuwde koppeling zorgt ervoor dat je direct de relevante rubrieken uit de boekhouding kunt overnemen in de belastingaangifte. Handmatig invoeren van gegevens is niet meer nodig en ook hoef je geen bestanden meer te exporteren uit Exact en te importeren in Nextens. De gegevens worden nu automatisch vanuit Exact op de juiste plek in de aangifte getoond. Dit is mogelijk door middel van het ‘Referentie Grootboekschema’ (RGS). Dit stel je één keer in binnen Exact (of Snelstart) en vervolgens komen de jaarstukken geautomatiseerd binnen in Nextens.

Slimme import van data

Tegelijkertijd hebben we onze software opnieuw een beetje slimmer gemaakt. De geïmporteerde data actualiseert automatisch de eerder geconverteerde posten en bedragen in de aangifte. Er wordt niet langer een tweede regel aangemaakt, maar de regels worden vanzelf samengevoegd en geüpdatet tot één regel.

Het beste van twee werelden

Digitalisering en automatisering zijn belangrijke uitdagingen. Door Nextens te koppelen met jouw software bespaar je waardevolle tijd. Een optimaal werkproces én de vrijheid om je eigen keuzes te maken in de software die het beste bij je past. Daar geloven wij in!

Nog geen klant bij Nextens?


  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post