THEMA

PWC GAAT STRATEGISCH PARTNERSCHAP AAN MET IMMIGRATIEKANTOOR

De Britse tak van PwC gaat een strategisch partnerschap aan met het Amerikaanse advocatenkantoor Fragomen, gespecialiseerd in migratierecht. De kantoren beloven hun cliënten samengestelde teams van professionals van beide bedrijven, zodat de specialistische juridische dienstverlening van Fragomen wordt aangevuld door de diensten van Pwc, bijvoorbeeld op het gebied van belastingadvies. Dat schrijft het FD.

Immigratierecht

Steeds meer grote accountantskantoren proberen ook op het gebied van juridische dienstverlening  hun opmars te maken. PwC en Fragomen geven aan in te spelen op de geopolitieke ontwikkelingen waarin immigratierecht een steeds grotere rol speelt. Ook worden opdrachten en plaatsingen met een langere duur steeds vaker vervangen door korte en frequente zakenreizen, aldus de bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

Trend

PwC is het tweede Big Four-kantoor dat een samenwerking aankondigt met een Amerikaans immigratiekantoor. Deloitte sloot in juni een soortgelijke deal met het Amerikaanse immigratiekantoor Berry Appleman & Leiden, en in 2014 met het Canadese kantoor Guberman Garson. Of KPMG en EY met vergelijkbare allianties zullen komen, is niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven?


Ontvang gratis fiscaal nieuws in uw mailbox
  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post