Schenken en Erven

Almanak 2018

Een praktisch handboek over de erf- en schenkbelasting voor fiscalisten en juristen

Schenken en Erven Almanak

Een compleet pakket:
De papieren almanak is uitgebreid met de online versie op FiscaalTotaal (met 13 jaar archief) Wanneer u een FiscaalTotaal of Almanak-abonnement heeft, kunt u in de app van Nextens de Fiscale cijfers en almanakken downloaden op uw telefoon of tablet/iPad.

Samenvatting:
Als iemand overlijdt, worden de nabe­staanden geconfronteerd met veel praktische, fiscale en juridische pro­blemen. In de Schenken en Erven Almanak 2018 wordt beschreven hoe men ervoor kan zorgen dat nabestaanden zo min mogelijk fiscale problemen ondervinden en welke mogelijkheden er zijn om te vermijden dat ze meer erf- en schenkbelasting betalen dan strikt noodzakelijk is. Aan de orde komen o.a. testamenten, schenkingen, vermo­gensoverdracht, de aangifte voor de erf- en schenkbelasting, de rechten en plichten van nabestaanden, taxplanning en de gevolgen van huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen voor uw vermogen.

Dankzij de heldere structuur is de Almanak een praktisch handboek voor iedereen die zich op de hoogte wil stellen van de verschillende aspecten van schenken en erven. De vele details maken de Almanak bovendien tot een handig naslagwerk voor fiscalisten en juristen.

Met in deze 2018 uitgave uitgebreid aandacht voor o.a.:

  • Alle recente tarieven en vrijstellingen
  • Hulp bij aangiften erf- en schenkbelasting
  • Relevante ontwikkelingen van het Europees recht
  • Tax planning
  • Testamentsvormen

De verschijningsdatum van de Schenken en Erven Almanak is mei 2018. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.

De Schenken en Erven Almanak 2018 is uitstekend te combineren met het Nextens Successie & Schenking Programma.

Let op:Dit product betreft een abonnement. Mocht u toch belang hebben bij een eenmalige aanschaf, dan kunt u een e-mail sturen naar sales.fiscaal@reedbusiness.nl of bellen met 020 515 9515. Ook voor al uw overige vragen.

* Bij bestelling ontvangt u gratis de digitale nieuwsbrief van Nextens.nl.
** Voor de verzending van dit product worden geen kosten in rekening gebracht.

Bestel deze almanak


Pim VeenhuizenSchenken en Erven Almanak 2018