THEMA

DELOITTE HEEFT EEN BLOCKCHAIN-DEMONSTRATIEKIT ONTWIKKELD

Deloitte heeft een blockchain-demonstratiekit uitgebracht. De zogenaamde “Blockchain in a Box” (BIAB) is gemaakt om blockchain-startups een podium te geven en zo potentiële klanten en investeerders aan te trekken.

Steeds meer blockchain toepassingen

Het accountantskantoor heeft BIAB al aan verschillende klanten en de bredere blockchain gemeenschap gedemonstreerd op verschillende conferenties waaronder Consensus 2019. Naar eigen zeggen roept de kit opwinding en nieuwsgierigheid op. "Na afloop heeft het publiek heeft een dieper begrip van blockchain en hoe gebruiksgevallen kunnen worden geïmplementeerd."

Het product moet helpen blockchain te ontraadselen. Eerder dit jaar bracht Deloitte zijn jaarlijkse Global Blockchain Survey uit, waaruit bleek dat investeringen in de technologie blijven stijgen. Nieuwe praktische toepassingen krijgen steeds meer grip. Drieëntachtig procent van de ondervraagden hebben aangegeven dat hun organisatie overtuigd van de mogelijkheden van blockchain. Meer dan de helft gaf aan dat de technologie een hoge prioriteit voor hun organisatie heeft gekregen in het afgelopen jaar.

Op zichzelf staand

Het product bestaat uit vier 'rekennodes', drie video schermen en netwerk componenten die het mogelijk maken te integreren met externe producten, zoals bijvoorbeeld cloud-technologie. “Het is een mobiel en op zichzelf staand technologieplatform dat op blockchain gebaseerde oplossingen kan hosten.”

  • Vond u dit bericht waardevol?
Share this post