Centraal inloggen via Secure Login

Nextens heeft een eigen veilig inlogsysteem, waarmee u vanaf elke plek via een internetverbinding bij uw gegevens kan. Maar als u meerdere cloudapplicaties gebruikt kan de noodzaak om voor elk programma opnieuw in te moeten loggen vervelend zijn. Daarom is is Nextens een samenwerking aangegaan met Secure Login, dat dit probleem oplost. Via één keer inloggen krijgt u toegang tot alle applicaties die via Secure Login zijn gekoppeld.

Nog ergens hulp bij nodig?
Neem gerust contact met ons op op via het contactformulier
of telefonisch op werkdagen tussen 08.30 - 17.30